back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δ. Αθηναίων: 388 νέοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα

Διαβάστε επίσης

Στους δρόμους της Αθήνας βρίσκονται από σήμερα 388 νέοι εργαζόμενοι στον Δήμο Αθηναίων που πέτυχαν στον διαγωνισμό 3Κ του ΑΣΕΠ ο οποίος έγινε το 2018. Πρόκειται για εργάτες εξωτερικών χώρων, οδηγούς απορριμματοφόρων και τεχνίτες που ενισχύουν με την παρουσία τους τον σχεδιασμό για μια πόλη πιο καθαρή και πιο φιλική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

«Σας υποδεχόμαστε ως συναδέλφους και ως συμπαίκτες σε μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Και πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε ότι εδώ στην Αθήνα η λογική μας δεν είναι να καλύψουμε απλώς κάποιες θέσεις. Ψάχνουμε για ανθρώπους οι οποίοι θα γίνουν συμπαίκτες μας. Για ανθρώπους οι οποίοι θα φορέσουν την φανέλα του Δήμου Αθηναίων με υπερηφάνεια», τόνισε στην τελετή ορκωμοσίας στο Σεράφειο ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων καλωσορίζοντας τους νέους εργαζόμενους αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα και τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πόλη επισημαίνοντας: «Όλοι εμείς μαζί, πέρα και πάνω από κόμματα και παρατάξεις έχουμε βάλει ένα μεγάλο στοίχημα. Να γυρίσουμε την πόλη ανάποδα και να θέσουμε τις βάσεις για ένα Δήμο ο οποίος δεν θα βάζει τον δημότη απέναντι αλλά θα τον έχει δίπλα του. Για ένα Δήμο γρήγορο ευέλικτο και αποτελεσματικό. Για ένα Δήμο ο οποίος θα δίνει πραγματικές λύσεις σε πραγματικά προβλήματα».

Τέλος, ο κ. Μπακογιάννης τόνισε ότι : «Αν θέλουμε να πετύχουμε η λέξη κλειδί είναι το «μαζί». Όλοι μαζί. Περιμένουμε παρά πολλά από εσάς όπως κι εσείς πάρα πολλά από εμάς. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι αν συνεργαστούμε μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να ανεβάσουμε την Αθήνα ψηλά».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα