back to top
21 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

21 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Με…οδηγό τη Μόσχα απέναντι στη Μακάμπι του Σφαιρόπουλου

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μακάμπι στο ΣΕΦ θέλοντας να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, την προηγούμενη αγωνιστική.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του θα επιδιώξει να πάρει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μακάμπι στο ΣΕΦ (21:30 Novasports 1). Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την μεγάλη νίκη τους μέσα στην Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτήν την επιτυχία κάνοντας το δύο στα δύο στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague και κυρίως να…χτίσει θετική ψυχολογία για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολη καθώς ο Κεστούτις Κεμζούρα έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Εκτός του Κώστα Παπανικολάου που είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί σήμερα, αμφίβολοι είναι και οι Μιλουτίνοφ, Ρούμπιτ και Κουζμίνσκας που ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα και η συμμετοχή τους θα κριθεί λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ. Από την άλλη είναι πολύ πιθανό να κάνουν το ντεμπούτο τους οι Γουίλι Ριντ και Τέιλορ Ρότσεστι που την Πέμπτη προπονήθηκαν για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα.

Όσο για την Μακάμπι που προέρχεται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Φενέρ την Τετάρτη, δεν υπάρχουν προβλήματα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Η ομάδα του Τελ Αβίβ πάντως ψάχνει για το πρώτο της «διπλό» μετά από τρεις εντός έδρας νίκες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα