back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ready to Volunteer?! στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Διαβάστε επίσης

Είσαι έτοιμος/έτοιμη για μία νέα εμπειρία;! Θέλεις να γνωρίσεις ένα από τα παλιότερα εργοστάσια της πόλης, να ανακαλύψεις ένα σύγχρονο μουσειακό χώρο και να μεταδώσεις τη γνώση σου σε ομάδες επισκεπτών;!

Here’s your chance! Δήλωσε συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελοντισμού έως τις 8 Νοεμβρίου και γίνε μέλος της ομάδας του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου για το 2019-2020!

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μουσειολόγους, ιστορικούς, αρχαιολόγους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, παιδαγωγούς και όσους προέρχονται από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών και επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τη βιομηχανική κληρονομιά της πόλης και την τοπική ιστορία της περιοχής του Γκάζι!

Γιατί να το κάνεις;! Εκτός από τη βεβαίωση συμμετοχής που θα πάρεις, θα έχεις ελεύθερη είσοδο στις δράσεις του Μουσείου αλλά και σε επιλεγμένες εκδηλώσεις της Τεχνόπολης… που δεν είναι και λίγες! Θα μοιραστείς γνώσεις με την ομάδα του Μουσείου, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα και φυσικά θα βρεθείς σε έναν από τους πιο γνωστούς χώρους πολιτισμού στο κέντρο της Αθήνας…

Σε περιμένουμε!

Επικοινώνησε μαζί μας στα τηλ.: 213 0109325, 213 0109300 και μέσω email στο

[email protected]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα