back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στην Τούμπα το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΠΑΟ

Διαβάστε επίσης

Με τέσσερις σημαντικούς αγώνες συνεχίζεται σήμερα, Κυριακή 3/11 η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Στο ματς που ανοίγει την αυλαία της ημέρας η ΑΕΛ υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Λάρισα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο ΟΦΗ που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία φέτος, στην 3η. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1 HD.

Για τις 17.00 είναι προγραμματισμένη η σέντρα του αγώνα Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης. Οι δύο αντίπαλοι φέτος δεν έχουν κάνει καλή εκκίνηση, με την ομάδα του Αγρινίου να είναι προτελευταία στη βαθμολογία και τον Αστέρα στην 9η. Η μετάδοση του αγώνα θα γίνει από το ERT Sports.

Στις 19.30 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, σε έναν αγώνα σημαντικό και για τους δύο αντιπάλους. Η Ένωση θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα της στο «Καραϊσκάκη» από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ατρόμητος επιθυμεί να δώσει συνέχεια στη νίκη του επί του Πανιωνίου και να σκαρφαλώσει ακόμα ψηλότερα στην κατάταξη. Το ματς θα μεταδοθεί από τη συχνότητα του Novasports 1 HD.

Τέλος, στις 20.00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό. Ο δικέφαλος του βορρά θέλει να βρεθεί ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό και για να συμβεί αυτό η νίκη είναι μονόδρομος. Η μετάδοση του αγώνα θα γίνει μέσω ίντερνετ από το PAOK TV.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα