back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γ. Στεργίου: Κοινωνική αποδοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Διαβάστε επίσης

«Η κοινωνική αποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του, διευρύνεται από την 7η Ιουλίου και μετά», επισήμανε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Στεργίου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στάση των 2» και τον Άρη Τόλιο ο κ. Στεργίου πρόσθεσε ότι η αποδοχή αυτή δεν φαίνεται μόνο στις δημοσκοπήσεις αλλά αποδεικνύεται και στην πράξη και από εντυπωσιακά εκλογικά αποτελέσματα.

«Από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Συνέδρια της ΝΔ και αυτό που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου είναι το τέταρτο. Σε όλα τα Συνέδριά μας επιδίωξή μας ήταν να καλούμε ανθρώπους, οι οποίοι μπορούν να πάνε τη συζήτηση και πέρα από τα τετριμμένα ,αυτά που συνήθως ανακυκλώνονται στο εσωτερικό των κομμάτων. Και αυτό όχι μόνο επιβραβεύτηκε απο τα μέλη και τα στελέχη της ΝΔ , αλλά νομίζω ότι επιβραβεύεται από την κοινωνία», υπογράμμισε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Σε παρατήρηση ότι αν και το Συνέδριο του κόμματος διεξάγεται με προμετωπίδα τη μάχη κατά του λαϊκισμού, ωστόσο θύλακες λαϊκισμού υπάρχουν και στη συντηρητική παράταξη ο κ. Στεργίου είπε : «Για αυτό ακριβώς το λόγο νιώθουμε την ανάγκη να αναδείξουμε αυτό το θέμα. Μπορεί η ΝΔ να κατάφερε να επικρατήσει των δυνάμεων του λαϊκισμού στις τελευταίες εκλογές, όμως θύλακες λαϊκισμού υπάρχουν οριζόντια στο πολιτικό σύστημα. Και πάντοτε ελλοχεύει ο κίνδυνος να επιστρέψουν αυτές οι δυνάμεις», σημείωσε ο κ. Στεργίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα