back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σεμέδο: “Οδηγός μας το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη”

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Μόναχο εκεί όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν και ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε για την δύσκολη απόστολή των ερυθρόλευκων, πριν την αναχώρηση της αποστολής.

Ο Ολυμπιακός πέταξε το πρωί της Τρίτης για το Μόναχο ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν για την 4η αγωνιστική του Champions League. Πριν από την αναχώρηση, ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου, λέγοντας πως  οι “ερυθρόλευκοι” θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στην Μπάγερν.

“Δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει την Μπάγερν ό,τι συμβαίνει με τον προπονητή και με την αποχώρηση του Νίκο Κόβατς. Είναι μια μεγάλη ομάδα και θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, όμως έχουμε αποδείξει την αξία μας και ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Το δείξαμε και στο πρώτο ματς που είναι οδηγός για εμάς. Δείξαμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, όμως θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε τώρα”.

Για τον τρόπο που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός: “Πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο κόντρα στην Μπάγερν. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας σε ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα