back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Champions League: Εκπληκτικά παιχνίδια με 29 γκολ – Ανατροπή στο Λονδίνο

Διαβάστε επίσης

Σε μία βραδιά με 29 συνολικά γκολ και δύο τρομερές ανατροπές, το μυθικό 4-4 ανάμεσα στην Τσέλσι και τον Άγιαξ ήταν αυτό που “έκλεψε” την παράσταση στην 4η αγωνιστική του Champions League.

Εκπληκτικά παιχνίδια με φοβερό ενδιαφέρον περιελάβανε η βραδιά στο Champions League, καθώς σημειώθηκαν συνολικά 29 γκολ, με όλα τα παιχνίδια να είναι “ανοιχτά” μέχρι και τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων.

Το ματς της χρονιάς έγινε πάντως στο Λονδίνο, με την Τσέλσι να μένει πίσω στο σκορ με 4-1, αλλά να παίρνει τελικά την ισοπαλία, χάρη και σε μία φάση που δεν έχει ξανά γίνει στην ιστορία.

Μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα ο ο Άγιαξ έχασε τα δυο στόπερ του και δέχθηκε γκολ από την άσπρη βούλα. Ο Ρόκι άφησε το πλεονέκτημα στο σκληρό μαρκάρισμα του Μπλιντ στον Αμπράχαμ και στη συνέχεια η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι, μιας και το σουτ του Πούλισικ βρήκε στο χέρι του Φέλτμαν. Αποτέλεσμα; Κόκκινη στον Μπλιντ (δεύτερη κίτρινη), κόκκινη στον Φέλτμαν (δεύτερη κίτρινη) και ο Ζορζίνιο από την άσπρη βούλα πέτυχε το 3-4 και ο Άγιαξ συνέχισε το ματς με 9 παίκτες.

Τα αποτελέσματα

Νάπολι – Σάλτσμπουργκ 1-1

Λιόν – Μπενφίκα 3-1

Τσέλσι – Άγιαξ 4-4

Ντόρτμουντ – Ίντερ 3-2

Λίβερπουλ – Γκενκ 2-1

Βαλένθια – Λιλ 4-1

Μπαρτσελόνα-Σλάβια Πράγας 0-0

Ζενίτ-Λειψία 0-2

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα