back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Champions League: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

Διαβάστε επίσης

Με οκτώ αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Μόναχο να ξεχωρίζει, αλλά και με άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Η μαγεία του Champions League συνεχίζεται και σήμερα μετά τα όσα εκπλκτικά συνέβησαν την Τρίτη το βράδυ στην πρώτη μέρα της τέταρτης αγωνιστικής. Συνολικά οκτώ παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων, με την αρχή να γίνεται στο Μόναχο εκεί όπου η Μπάγερν θα υποδεχτεί στις 19:55 τον Ολυμπιακό.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Τότεναμ δοκιμάζεται στην «καυτή» έδρα του Ερυθρού Αστέρα στις 22:00 και θέλει τη νίκη για να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Από την άλλη η ομάδα του Βελιγραδίου θα επιδιώξει και εκείνη το θετικό αποτέλεσμα για να είναι μέσα στη διεκδίκηση της 3ης θέσης από τον Ολυμπιακό και υπό προϋποθέσεις τη δεύτερη.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της βραδιάς ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Γερμανία, αλλά και το παιχνίδι της Γιουβέντους στη Μόσχα με τη Λοκομοτίβ. Τέλος η Ρεάλ υποδέχεται τη Γαλατασαράι, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην Ιταλία για να παίξει με την Αταλάντα.

Το σημερινό πρόγραμμα του Champions League:

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός (19:55)
Λοκομοτίβ Μόσχας – Γιουβέντους (19:55)
Ερυθρός Αστέρας – Τότεναμ (22:00)
Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατασαράι (22:00)
Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)
Παρί Σεν Ζερμέν – Μπριζ (22:00)
Αταλάντα – Μάντσεστερ Σίτι (22:00)
Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Σαχτάρ Ντόνετσκ (22:00)

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα