back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έτοιμος να γράψει ιστορία στο Μόναχο ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Το θετικό αποτέλεσμα ψάχνει απόψε ο Ολυμπιακός στο Μόναχο, εκεί όπου αντιμετωπίζει την “πληγωμένη” Μπάγερν για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Την δυσκολότερη φετινή του αποστολή στο Champions League έχει απόψε ο Ολυμπιακός στο Μόναχο αλλά και την ευκαιρία να γράψει ιστορία. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Μπάγερν για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League στις 19:55-Cosmote Sport 2 και ψάχνουν ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στους Βαυαρούς. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα. Στα χαφ θα υπάρχει η τριάδα των Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη. Στα φτερά της επίθεσης θα αγωνιστούν ο Ποντένσε και ο Μασούρας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Γκερέρο.

Η Μπάγερν μετά την αποπομπή του Νίκο Κόβατς θα έχει στον πάγκο της τον υπηρεσιακό Χανς Φιλκ. Η πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Νόιερ, Παβάρ, Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Ντέιβις, Τιάγκο, Κίμιχ, Κουτίνιο, Γκορέτσκα, Μίλερ και Λεβαντόφσκι.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πολωνός Πάβελ Ρτσκόφσκι με βοηθούς τους Μίχαλ Ομπούκοβιτζ και Ράντοσλαβ Σιέτζκο.

Με 3000 οπαδούς στο πλευρό του ο Ολυμπιακός

Δυναμική θα είναι η παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού στο Μόναχο. Οι ερυθρόλευκοι έχουν πάρει 3000 εισιτήρια αλλά αναμένεται να είναι περισσότεροι στην Allianz Arena, καθώς έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και με άλλους τρόπους Έλληνες που ζουν στη Γερμανία ή στις γύρω χώρες.

Η γερμανική αστυνομία έχει δώσει συγκεκριμένες εντολές στον Ολυμπιακό για τους εκδρομείς του προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα και όλα να κυλήσουν ομαλά.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα