back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νίκη-οξυγόνο ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αναντολού Εφές

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας τη νίκη που θα τον βοηθήσει να χτίσει θετική ψυχολογία για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αναντολού Εφές στις 21:00-Novasports2, για την 7η αγωνιστική της διοργάνωσης, θέλοντας τη νίκη που θα τον βοηθήσει να αποκτήσει και πάλι αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια του μαραθώνιου της Euroleague.

Οι παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από γαστρεντερίτιδα, Μιλουτίνοφ, Ρούμπιτ και Κουζμίνσκας, την προηγούμενη εβδομάδα είναι πανέτοιμοι, ο Κόνιαρης ξεπέρασε το πρόβλημα με την μέση του, ενώ οι Ρότσεστι και Ριντ έχουν περισσότερες προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και αναμένεται να προσφέρουν περισσότερα πράγματα στο παρκέ. Η μόνη απουσία είναι αυτή του Κώστα Παπανικολάου.

Η Αναντολού Εφές μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ πριν μια εβδομάδα επιστρέφει στην Αθήνα αποφασισμένη για νίκη. Ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει τον Αντριάν Μερμάν, που θα επιστρέψει στην δράση τον επόμενο μήνα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Έντουαρντ Ουντιάνσκι (Αγγλία).

Το πρόγραμμα της Πέμπτης:

Ζενίτ- Χίμκι 19:00

Ερυθρός Αστέρας – Ρεάλ 20:00

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές 21:00

Μακάμπι – Άλμπα Βερολίνου 21:05

Αρμάνι Μιλάνο – Μπασκόνια 21:45

 

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα