back to top
21 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο Ρικ Πιτίνο αναλαμβάνει την Εθνική Ανδρών

Διαβάστε επίσης

Ο Ρικ Πιτίνο είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, καθώς οι δυο άνδρες συμφώνησαν σε όλα.

Ο Πιτίνο βρέθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, συζήτησαν για λιγότερο από μία ώρα, και αφού ολοκληρώθηκε η συνάντηση, δήλωσε πως θα αναλάβει την Εθνική Ομάδα από το Προολυμπιακό Τουρνουά. «Είμαι προπονητής της Εθνικής», δήλωσε κατά την έξοδο του από τα γραφεία ο Αμερικανός.

Ο έμπειρος προπονητής αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής, με σκοπό να την οδηγήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Κατά την έξοδο του από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, μίλησε για τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της ΕΟΚ και ανέφερε: «Έχουμε Συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αποδεχθώ αυτή την θέση. Θα μελετήσουμε. Είμαι προπονητής της Εθνικής, αλλά όχι από το Φεβρουάριο, αλλά από το Προολυμπιακό Τουρνουά».

Ο Πιτίνο θα αναλάβει να οδηγήσει την Εθνική στο Προολυμπιακό Τουρνουά (23-28 Ιουνίου) ενώ στα προκριματικά του Eurobasket 2021 που θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2020 προπονητής θα είναι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Δείτε τις δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα