back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μια μικρή πίτσα με αραβική πίτα…

Διαβάστε επίσης

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η καλή και υγιεινή διατροφή, κρατάει τον οργανισμό μας σε καλή φυσική κατάσταση και καλή υγεία, γι αυτό τα βράδια πρέπει να τρώμε κάτι, αλλά κάτι ελαφρύ.

Έτσι εγώ θα σας πω να κάνετε κάτι που μοσχοβολάει το σπίτι όσο ψήνεται, γίνεται γρήγορα είναι χαμηλών θερμίδων και σας χορταίνει.

Να σας πω τι θα χρειαστούμε πρώτα, θα χρειαστούμε ένα πακετάκι αραβικές πίτες, αν είστε μόνοι τις μικρές, αν είστε περισσότεροι τις μεγάλες, χυμό ντομάτας, ψιλοκομμένη πιπεριά, ζαμπόν γαλοπούλας βρασμένο, όχι καπνιστό, λίγη ρίγανη και φρέσκια μοτσαρέλα.

Τα ετοιμάζετε όπως μια πίτσα, απλώνετε πρώτα πάνω στην πίτα μ ένα πινέλο τον χυμό της ντομάτας, ρίχνετε λίγη ρίγανη, αμέσως μετά το ζαμπόν ψιλοκομμένο, μετα τις πιπεριές κι αυτές ψιλοκομμένες και τελειώνετε με την τριμμένη μοτσαρέλα, πουλάνε τριμμένη έτοιμη σε φακελάκια.

Τις ψήνετε στους 180 βαθμούς στον αέρα αν έχει η κουζίνα σας, για ένα τέταρτο της ώρας κι έτοιμες!!!!!

Ένα ποτηράκι λευκό κρασί σε κολονάτο ποτήρι και να μια μικρή και γρήγορη απόλαυση χωρίς τύψεις…γιατί όπως έχουμε επανειλημμένα πει και το γράφω και στο βιβλίο μου που κυκλοφορεί με τον τίτλο «τι μαγειρεύουν πάλι αύριο μου λέτε»;… θα σας πω εγώ, ότι δεν αρκεί μόνο να το τρώμε, αλλά και πως το τρώμε…

Η αισθητική με την γεύση λοιπόν…κι όλα γίνονται καλύτερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα