back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Λαμία κέρδισε με 3-0 μέσα στη Λάρισα

Διαβάστε επίσης

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-0 επί της Λάρισας στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική της Σουπερλίγκας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με κορυφαίο παίκτη τον Γιάννη Σκόνδρα, που σημείωσε δυο γκολ πήραν τους τρεις βαθμούς.

Μετά το 34΄ και την πρώτη τελική προσπάθεια με τον Δημούτσο η ομάδα της Φθιώτιδας άρχισε να ανεβάζει πιο ψηλά τις γραμμές της και να απειλεί περισσότερο.

Στο 38΄χτύπησε το καμπανάκι στους Θεσσαλούς με τον Τουράμ κι ένα λεπτό αργότερα (39΄) ο Βραζιλιάνος φορ σημάδεψε το πλεχτό (το…μισό γκολ ανήκει στην ασίστ και την έξοχη ατομική ενέργεια του Ρόμανιτς) δίνοντας το τιμόνι του αγώνα στην ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Στο…μισό γήπεδο έπαιξε η ΑΕΛ τη Λαμία στα πρώτα λεπτά του β΄ημιχρόνου, ξεκινώντας το δεύτερο 45λεπτο με άγριες διαθέσεις κι έχοντας γυρίσει το σύστημα της σε 4-3-3 με τους Ασούμπρε, Ουάρντα και Ντάουντα στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Στάνκοβιτς…πέταξε στον Πηνειό την κλασική ευκαιρία να φέρει στο παιχνίδια στα ίσα στο 56΄. Και σαν να μην έφτανε αυτό η Λαμία απέκτησε…αέρα δύο τερμάτων στο 64΄κόντρα στη ροή του παιχνιδιού αποκτώντας ένα μαξιλάρι ασφαλείας και «παγώνοντας» το «AEL FC Arena».

Οκτώ λεπτά αργότερα (72΄) και πάλι ο Σκόνδρας έδωσε τη χαριστική βολή στην ΑΕΛ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ (3-0) με τους γηπεδούχους να πελαγοδρομούν και να βρίσκονται σε πανικό και την σεμνή τελετή κάπου εκεί να λαμβάνει επί της ουσίας τέλος το παιχνίδι.

Η ΑΕΛ γνώρισε την πρώτη ήττα έπειτα από έξι ματς και έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ΛΑΡΙΣΑ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς (46’ Μπούστος), Ντάουντα, Μόρας, Σεσέροβιτς (71’ Νούνιτς), Μπέρτος, Κάτσε, Μπράλιτς (46’ Ασούμπρε), Στάνκοβιτς

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Αντέτζο, Σκόνδρας (90′ Τζανετόπουλος), Βύντρα, Δημούτσος, Πλιάτσικας, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Καραμάνος (81’ Ντελ Πίνο), Τουράμ (65’ Σάλιακας)

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα