back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει η ήττα-σοκ από τον Προμηθέα

Διαβάστε επίσης

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τον Προμηθέα στην Πάτρα φέρνει εξελίξεις στην ομάδα. Έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, υπό κρίση όλοι, υπ’ ατμόν ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Η ήττα-σοκ από τον Προμηθέα και ο αποκλεισμός από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος αυτόματα σημαίνει μείον ένας τίτλος για τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα με την απουσία του Ολυμπιακού οι πράσινοι θα κέρδιζαν τον πιο εύκολο τίτλο της ιστορίας τους. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού και ήδη το σημερινό πρωτοσέλιδο της Πράσινης τις προαναγγέλλει.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έξαλλος με την εικόνα της ομάδας και τον αποκλεισμό και πλέον άπαντες στην ομάδα τελούν υπό κρίση. Αργά το βράδυ της Κυριακής υπήρξε η πληροφορία πως ίσως σήμερα παραιτηθεί από τον πάγκο ο Αργύρης Πεδουλάκης. Υπό κρίση βρίσκονται και παίκτες που δείχνουν να μην μπορούν να προσφέρουν τα αναμενόμενα, με τους Μπράουν και Μπεντίλ να αποτελέσουν ίσως άμεσα παρελθόν από την ομάδα.

Οι επόμενες ώρες φέρνουν εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά την μεγάλη φετινή οικονομική επένδυση, η ομάδα έχασε ήδη τον πρώτο της τίτλο που έμοιαζε να τον έχει έυκολα δικό του, αλλά αποκλείστηκε από τον Προμηθέα Πατρών και μάλιστα μετά από 16 χρόνια από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα