back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ρεάλ: Έτοιμη να καταθέσει πρόταση 400 εκατ. ευρώ για τον Εμπαπέ

Διαβάστε επίσης

Η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με την «Le Parisien», είναι έτοιμη να δώσει το εξωπραγματικό ποσό των 400 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει αυτή τη στιγμή το το παγκόσμιο ποδοσφαίρο και όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης τον έχουν βάλει στο στόχαστρο τους. Η ομάδα όμως που έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο προπονητής των Μαδριλένων Ζινεντίν Ζιντάν ονειρεύεται να δει τον Εμπαπέ με τη φανέλα της «βασίλισσας», με τους ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας να ετοιμάζουν μία πρόταση που θα προκαλέσει αίσθηση. Συγκεκριμένα η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» γράφει πως η Ρεάλ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην Παρί ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ποσό είναι ιλιγγιώδες και προκλητικό ταυτόχρονα, αν σκεφτεί κανείς πως ο Νεϊμάρ που το 2017 είχε μεταγραφεί στους Παριζιάνους από την Μπαρτσελόνα είχε κοστίσει μόλις… 222 εκατομμύρια ευρώ. Οι «Μερένχες» είναι έτοιμοι να προσφέρουν σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα και έμψυχα ανταλλάγματα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Βραζιλιάνος επιθετικός Βινίσιους.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα