back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Yoga στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Διαβάστε επίσης

Ένα νέο ρόλο αποκτά το Μουσείο Μοντέρνας και Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, όπου από τις 12/11 όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν σε ιδιαίτερα μαθήματα yoga, με φόντο έργα νεοελληνικής Τέχνης.

Το μάθημα περιλσμβάνει μία αλληλουχία στάσεων yoga με έμφαση στην αναπνοή, την επίγνωση και την ευθυγράμμιση του σώματος και απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας ή επιπέδου ευλυγισίας.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν το δικό τους στρώμα yoga και προτείνεται να φορούν άνετα, ελαστικά ρούχα.

Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη με αντίτιμο 15 ευρώ και με τη δυνατότητα να κάνει κάποιος μεμονωμένα μαθήμα ή μία φορά το μήνα.
Εκ μέρους του Μουσείου Βασίλη και Ελίζας Γουλανδή μίλησε στον Αθήνα 9.84 και την Κατερίνα Παπαβασιλείου, η Κατερίνα Μαρκαδάκη, η οποία τόνισε ότι στόχος είναι το Μουσείο να αποτελεί ένα χώρο ανοιχτό για όλους, και να το εντάξει ο κόσμος στην καθημερινότητά του με διαφορετικές αφορμές. «Το μάθημα δεν αντικαθιστά τα συνηθισμένα μαθήματα yoga καθώς είναι μία μοναδική εμπειρία το να κάνεις yoga στο Μουσείο» ανέφερε η κα Μπαρκαδάκη προσθέτοντας ότι προς το παρόν τα μαθήματα πραγματοποιούνται στον 3ο όροφο, όπου φιλοξενούνται τα έργα νεοελληνικής Τέχνης, με προοπτική να μεταφερθούν και σε άλλους ορόφους.

Κάθε Τρίτη & Πέμπτη
19.00-20.30
Έναρξη μαθημάτων: Τρίτη 12 Νοεμβρίου

Για άτομα 16+
Έως 30 συμμετοχές
Κόστος συμμετοχής: 15€

Εγγραφή ηλεκτρονικά στο goulandris.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα