Κ. Μπακογιάννης: «Ο Νάσος Ηλιόπουλος κυνηγάει φαντάσματα»

0
435

Στην ανάρτηση του επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» Νάσου Ηλιόπουλου για την Δήμητρα- Ινέζ Αγγελή- Λυκούδη, με τίτλο «η παραίτηση που κράτησε μια μέρα», απαντά με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

«Ο Νάσος Ηλιόπουλος κυνηγάει φαντάσματα. Ξέρει και ο ίδιος ότι η Ινές Δήμητρα Αγγελή- Λυκούδη είναι μια αξιόλογη Δημοτική Σύμβουλος και μία μαχητική πολύτεκνη μάνα που είχε την ευαισθησία να παραιτηθεί από ευθιξία, από τη θέση της εντεταλμένης Συμβούλου για το παιδί, για λόγους συμβολικούς» τονίζει ο κ. Μπακογιάννης και προσθέτει:

«Χθες, η κυρία Λυκούδη, εξελέγη στην θέση της προέδρου της «Αθηναϊκό Αέριο Α.Ε» με ψήφους εκπροσώπων και άλλων τεσσάρων δήμων, αφού προηγουμένως είχε ψηφιστεί και από την παράταξη του κ. Ηλιόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας. Σήμερα, ζητά πάλι την απομάκρυνσή της.

Τέλος τα φτηνά πολιτικά παιχνίδια και η ανθρωποφαγία. Η κυρία Λυκούδη δεν είναι Χρυσαυγίτισσα. Το αποδεικνύει η συνολική πορεία της στο Δήμο Αθηναίων και άλλωστε, αν ήταν, δεν θα βρισκόταν ποτέ στην παράταξή μας. Η νέα δημοτική αρχή δεν δέχεται μαθήματα δημοκρατικότητας, ούτε νοθεύει το ξεκάθαρο μήνυμα κατά του μίσους και της μισαλλοδοξίας που καθημερινά προσπαθούμε με όλα τα μέσα να εκπέμψουμε. Τον ίδιο δρόμο καλούμε να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, όχι μόνο σε επίπεδο εντυπώσεων και επικοινωνίας αλλά και στην πράξη, αρνούμενες στο εξής, για λόγους μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και συσχετισμών να συμπράττουν ή να κρύβονται πίσω από τη ΧΑ».

«Κύριε Ηλιόπουλε, πάρτε επιτέλους μία απόφαση. Ή θα συγκρουστούμε με τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ή με φαντάσματα» καταλήγει ο Κ. Μπακογιάννης

Στην ανάρτηση του ο Νάσος Ηλιόπουλος καταγγέλλει ότι ο δήμαρχος Αθηναίων τοποθέτησε την κ. Λυκούδη στην έμμισθη θέση της Προέδρου της διαδημοτικής εταιρείας «Αθηναϊκό Αέριο Α.Ε», υποστηρίζοντας ότι προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση προκειμένου να διατηρήσει τις εσωτερικές ισορροπίες εντός της παράταξής του. «Η επιλογή σας να την τοποθετήσετε εκ νέου σε θέση ευθύνης, συνεπάγεται ότι παρέχετε πολιτική κάλυψη στην κυρία Λυκούδη και τις ρατσιστικές της αντιλήψεις», προσθέτει ο κ. Ηλιόπουλος.

Γιώργος Μανουσακάκης

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here