back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μάγδα Φύσσα στον Αθήνα 9,84: “Κάθε δικάσιμος ήταν μια μαχαιριά στη ψυχή μου . Για μένα ο χρόνος έχει σταματήσει εκείνη την ημέρα που είδα τον Παύλο μου, εκεί που τον είδα.”

Διαβάστε επίσης

” Όλα αυτά τα χρόνια ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Έπρεπε να το παλέψουμε. Να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε. Για αυτό και μόνο ήμασταν εκεί. Ήμουν σε όλες τις υποθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής. Προσπαθήσαμε να αποδείξουμε το αυτονόητο . Ότι είναι μια εγκληματική οργάνωση” τόνισε η Μάγδα Φύσσα ,μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και στις Ελευθερία Κουμάντου και Ελεωνόρα Ορφανίδου.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ

“Δεν υπήρχε κάλυψη της δίκης από την κρατική τηλεόραση και τα ΜΜΕ. Ενδιαφέρον για αυτά είχε μόνο η απολογία των στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης . Η δίκη είχε στιγμές δημοσιότητας, αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων ήταν στο παρασκήνιο της δημοσιότητας και της ενημέρωσης” είπε χαρακτηριστικά η Μάγδα Φύσσα.

Όπως σημείωσε : ” Η δίκη αυτή αφορά όλη την κοινωνία και για αυτό θα έπρεπε να ενημερωθεί .Κάποιοι ευθύνονται για το ότι δεν προβλήθηκε όσο θα έπρεπε. Αυτοί ας αναλάβουν και το κόστος που θα έχει. Όσοι ενδιαφέρονταν μάθαιναν. Έξι χρόνια από τη δολοφονία του παιδιού μου ,τεσσεράμισι χρόνια από τη δίκη και ακόμα σε ρωτάνε τι γίνεται με αυτή τη δίκη και γιατί διακόπτεται. Δεν φταίει ο κόσμος για αυτό. Φταίει ότι δεν υπήρξε ενημέρωση” .

Ερωτηθείσα πως αισθάνθηκε όταν πρωτοαντίκρισε τον Ρουπακιά η κ. Φύσσα είπε ‘” Δεν το άντεξα. Στην κυριολεξία είδα ένα κτήνος μπροστά μου που αφαίρεσε τόσο απλά τη ζωή του παιδιού μου. Για αυτό και δεν πήγα στην απολογία του”.Όλοι οι κατηγορούμενοι -πρόσθεσε -δεν έδειχναν ίχνος μεταμέλειας . Αντίθετα εμφανίζονταν ότι επιτελούσαν έργο. Ότι ήταν πατριώτες ,ήταν Ελληνες γιατί βοηθούσαν τον κόσμο. “Είναι εγκληματίες ,είναι δολοφόνοι .Απώτερος σκοπός τους ήταν να μπουν στη βουλή και να μπορέσουν να κάνουν νόμιμα ότι θέλουν. Όλοι τους είναι πολύ χαμηλού επιπέδου άνθρωποι ,χαμηλής νοημοσύνης” τόνισε .

“Ο Μιχαλολιάκος προσπάθησε όσο ήταν δυνατόν να “σώσει το τομάρι του”. Αυτοί είναι οι πατριώτες που θα σώσουν τη χώρα. Αλλά και οι δικηγόροι τους το ίδιο επίπεδο διαθέτουν. Μείναμε άναυδοι από τις απολογίες ορισμένων. Απαξίωναν την Έδρα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο δολοφόνος Ρουπακιάς έκανε λόγο για μια απλή ανθρωποκτονία” συμπλήρωσε ,ενώ αναφέρθηκε στη δύναμη ψυχής των δυο κοριτσιών ,αλλά και των άλλων μαρτύρων που ήρθαν να καταθέσουν.

“Δεν μπορείς να διανοηθείς ότι υπάρχουν άνθρωποι με τέτοια ένστικτα. Αυτά τα τεσσεράμισι χρόνια στο δικαστήριο ζήσαμε την απανθρωπιά στο μεγαλείο του” υπογράμμισε και ευχήθηκε το αποτέλεσμα της δίκης να είναι αυτό που δικαιούται η κοινωνία.

“Σε κάθε δικάσιμη, ένιωθα ότι μου χώνουν το μαχαίρι . Πάντα νιώθω μια μαχαιριά στη ψυχή μου. Για μένα ο χρόνος έχει σταματήσει εκείνη την ημέρα που είδα τον Παύλο μου, εκεί που τον είδα” κατέληξε η κ. Φύσσα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα