back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μίλαν κατέθεσε πρόταση για τον Ιμπραχίμοβιτς

Διαβάστε επίσης

Η Μίλαν μπήκε επίσημα στη διεκδίκηση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με τον Μπόμπαν να μη μένει μόνο στην πρόταση προς τον Μίνο Ραϊόλα αλλά να έχει και τηλεφωνική επαφή με τον Σουηδό.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι περιζήτητος αυτή την εποχή, καθώς εκπνέει το συμβόλαιό του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι στο τέλος του 2019 και όλα δείχνουν πως από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Ιταλία.

Μίλαν, Μπολόνια και Νάπολι είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ζλάταν, με την Μπολόνια να τον πολιορκεί στενά με τους Μιχάιλοβιτς και Ντι Βάιο και τους ροσονέρι να μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι το τελευταίο 24ωρο με τους Μαλντίνι και Μπόμπαν που τρέχουν το μεταγραφικό σχεδιασμό των Μιλανέζων. Οι δυο τους είχαν ραντεβού με τον Μίνο Ραϊόλα όπου συζήτησαν μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει ο Σουηδός σούπερ σταρ τα κοκκινόμαυρα, με την “Gazzetta dello Sport” να αποκαλύπτει το παρασκήνιο αυτής της συνάντησης.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, ο Μπόμπαν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον παίκτη όπου προσπάθησε να τον πείσει να αποδεχτεί την πρόταση της Μίλαν, με τον παίκτη από την πλευρά του να υπόσχεται να δώσει τελική απάντηση εντός δύο εβδομάδων. Η πρόταση αφορά εξάμηνο συμβόλαιο που ενδέχεται να επεκταθεί για ένα ακόμα χρόνο, με τους ροσονέρι να προσφέρουν 6.000.000 ευρώ στον Ιμπραχίμοβιτς για να πει το “ναι” σε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα