back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νίκες για ΠΑΟΚ και Προμηθέα, ήττα στις λεπτομέρειες για το Περιστέρι

Διαβάστε επίσης

Δύο νίκες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός της Τετάρτης για τις ελληνικές ομάδες σε Basketball Champions League και Eurocup. Το ροζ φύλλο πήραν ΠΑΟΚ και Προμηθέας, ήττα για το Περιστέρι.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο Champions League πήρε ο ΠΑΟΚ, με αντίπαλο τη Σαραγόσα. Με εξαιρετική, κατά διαστήματα, απόδοση και επιθετικό όπλο τον Ανταμ Σμιθ, ο «Δικέφαλος» επικράτησε, στο PAOK Sports Arena, για την 6η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης, της Σαραγόσα, με 93-78.

Ο Αμερικανός γκαρντ πέτυχε 31 πόντους, με 6/11 τρίποντα. Στήριξε το έργο του ο Τζεκουάν Λιούις με 19 πόντους, 7 ασίστ και 4 κλεψίματα. Πρώτος σκόρερ για τη Σαραγόσα ήταν ο Νίκολας Μπρουσίνο (16π).

Έκανε το καθήκον του ο Προμηθέας

Επέστρεψε στην κανονικότητα ο Προμηθέας

Χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης, ο Προμηθέας υπερασπίστηκε την έδρα του, απέναντι στην ουραγό του Α’ ομίλου, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα στο EuroCup. Οι Αχαιοί επικράτησαν με 82-77 της Ουλμ, για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης, βελτιώνοντας σε 6-2 το ρεκόρ τους. Κορυφαίος των Πατριών ο Ολεξάντρ Λίποβι με 16 πόντους, καθοριστικός ο Λεωνίδας Κασελάκης με 14 πόντους και καθοριστικές στιγμές στα τελευταία λεπτά.

Πάλεψε μέχρι το τέλος το Περιστέρι

Ήττα στις λεπτομέρειες για το Περιστέρι επί γερμανικού εδάφους. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου «κυνήγησε» το «διπλό» μέχρι τέλους, αλλά το τέλος της αναμέτρησης βρήκε την Μπάμπεργκ να… χαμογελά με το τελικό 72-69, για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League, να βελτιώνει σε 4-2 το ρεκόρ της και να πανηγυρίζει την 4η διαδοχική νίκη της στον Γ’ όμιλο. Στον αντίποδα, το Περιστέρι έχασε έδαφος με την 3η ήττα του και ισοβαθμεί πλέον με τη Νίζνι στην τέταρτη θέση.

 

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα