back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σε ερωτήσεις των Τσίπρα – Γεννηματά απαντά στη Βουλή ο Κυρ. Μητσοτάκης

Διαβάστε επίσης

Στη Βουλή, για την «ώρα του Πρωθυπουργού» θα βρεθεί αύριο Παρασκευή στις 10 το πρωί ο πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο οποίος εγκαλεί την κυβέρνηση για «επιεική στάση απέναντι στους δράστες οικονομικών εγκλημάτων και εγκλημάτων διαφθοράς».

Ακολούθως, ο πρωθυπουργός θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, για το μεταναστευτικό – προσφυγικό.

Χθες, ο πρωθυπουργός κάλεσε την Τουρκία να σταματήσει τους εκβιασμούς μέσω του μεταναστευτικού. Απαντώντας στον εκπρόσωπο του τουρκικού ΥΠΕΞ, Χαμί Ακσόι, ο οποίος έκανε λόγο για «χειραγώγηση της κοινής γνώμης μέσω διαστρέβλωσης των γεγονότων από την ελληνική πλευρά, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να σταματήσουν οι ανεύθυνες δηλώσεις και να αρχίσουν οι πράξεις.

Εάν θέλουν να μετατρέψουν τη χώρα σε μία χώρα του Βίζεγκραντ θα μας βρουν απέναντί τους, τόνισε μιλώντας αργά το απόγευμα της Πέμπτης  σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νίκαια, ο Αλέξης Τσίπρας ενώ αναφερόμενος στο κυβερνητικό σχέδιο έκανε λόγο για σύγχρονες φυλακές.

Επανερχόμενος στο θέμα των αλλαγών στον ποινικό κώδικα είπε ότι η κυβέρνηση ακολούθησε ξεδιάντροπη τακτική κατηγορώντας την ότι επιχειρεί να διευκολύνει τους τραπεζίτες ώστε να έχουν το ακαταδίωκτο, για να μη βγουν στη φόρα τα θαλασσοδάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ.

Νewsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα