back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΕΚ: Μέσα Δεκεμβρίου ξεκινούν τα έργα της υπογειοποίησης

Διαβάστε επίσης

Στα μέσα Δεκεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, έργο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο υπεύθυνος του έργου της «Αγιάς Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα Sportime, τόνισε πως το έργο της υπογειοποίησης, θα ξεκινήσει στα μέσα Δεκεμβρίου. Παράλληλα έδωσε το χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης των έργων το οποίο θα έχει ένα εύρος από 8-16 μήνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδριόπουλου:

«Προχωράμε κανονικά. Δεν αλλάξει τίποτε. Στις 10-15 Δεκεμβρίου αναμένεται να εγκατασταθεί η ΙΝΤΡΑΚΑΤ στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πιάσει δουλειά και να αρχίσουν τα έργα. Έχει εγκρίνει θετικά το Ελεγκτικό Συμβούλιο και απομένει να καθαρογραφεί η απόφαση. Το περιμένουμε τις προσεχείς ημέρες. Τα επικαιροποιημένα δικαιολογητικά της ΙΝΤΡΑΚΑΤ είναι έτοιμα και θα κατατεθούν άμεσα. Η υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ και την Περιφέρεια είναι υπόθεση μιας ημέρας και αμέσως μετά ξεκινά το έργο στη Νέα Φιλαδέλφεια», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ήδη το κλιμάκιο της ΙΝΤΡΑΚΑΤ κάνει μετρήσεις και προετοιμάζεται για να είναι όλα έτοιμα. Εκτιμούμε ότι 10-15 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει το έργο. Από εκεί και πέρα η διάρκειά του έχει ένα εύρος 8-16 μήνες. Διότι έχουμε να κάνουμε με υπόγεια δίκτυα κάτω από το δρόμο, τα οποία δεν γνωρίζει κανένας και θα τα δούμε για πρώτη φορά όταν γίνει το σκάψιμο. Γι αυτό υπάρχει μια τέτοια απόκλιση. Δεν έχει αλλάξει τίποτε και προχωράμε κανονικά. Όσα ειπώθηκαν και συμφωνήθηκαν στην τελευταία συνάντηση μας στην Περιφέρεια Αττικής ισχύουν κανονικά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα