back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει διπλό 8αδας στο Μόναχο

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του στο Κάουνας, θέλει να κλείσει τη “διαβολοβδομάδα” με ένα ακόμα διπλό, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Μπάγερν για την 10η αγωνιστική της Euroleague.

Το έργο τoυ Παναθηναϊκού μόνο εύκολο δεν θα είναι, απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, έχοντας ήδη κερδίσει Αρμάνι και Ρεάλ, ενώ την Τρίτη επικράτησαν και του Ολυμπιακού. Ωστόσο οι “πράσινοι” έχουν χτίσει την αυτοπεποίθησή τους, θέλουν να πάρουν ακόμα μία σπουδαία νίκη και να παραμείνουν μέσα στην 8αδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Βόβορας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Στο πλευρό της ομάδας θα βρίσκονται και περίπου 700 οπαδοί, ενώ στο Μόναχο ταξίδεψαν και οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Κριστόφ Βαζέχα για την ενίσχυση του PAO Alive.

Η Μπάγερν μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού βρίσκεται στο 4-5 και οριακά εκτός οκτάδας. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν υπολογίζει στους Χιούστις και Μπρέι, που είναι εδώ και καιρό τραυματίες, ενώ αμφίβολος είναι ο Τζέντοβιτς.

Οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Κάρλος Κορτές (Ισπανία) και Γιόσιπ Ραντοΐκοβιτς (Κροατία) ορίστηκαν διαιτητές στην αναμέτρηση.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα