back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αντίρριο: Τραγωδία με ένα νεκρό και ένα αγνοούμενο – Αναποδογύρισε το σκάφος τους (vid)

Διαβάστε επίσης

Σε τραγωδία φαίνεται να εξελίσσεται η αναζήτηση δύο ατόμων όταν το σκάφος τους , λόγω καιρού, έχει αναποδογυρίσει στην περιοχή του Αντιρρίου.

Νεκρός ανασύρθηκε,  ο ένας από τους δύο άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε σκάφος ανοικτά της θαλάσσιας περιοχής του Αντιρρίου. Το σκάφος, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή αναποδογύρισε με αποτέλεσμα τα δύο άτομα να πέσουν στη θάλασσα. Η τραγωδία δεν έχει τέλος μια και πρόκειται για Γάλλους υπηκόους των οποίων το σκάφος ήταν δεμένο και ανετράπη. Δεν ήταν καν μεσοπέλαγα.

Οι λιμενικοί και το σκάφος της 6ης ΕΜΑΚ συνεχίζουν τις αναζητήσεις στη θαλάσσια περιοχή για τον εντοπισμό του άλλου άνδρα. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο των διασωστών.  Επιχειρούν 11 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 2 δύτες από την 6η ΕΜΑΚ. To βίντεο είναι από το nafpaktianews.gr

23.36 Σύμφωνα με πληροφορίες ερωτηματικά υπάρχουν  στις δυνάμεις του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής για το αν ήταν και δεύτερο άτομο στο ελλιμενισμένο ιστιοπλοϊκό. Το βέβαιον είναι πως μέχρι αυτή την ώρα υπάρχει ο ένας άτυχος άνδρας τον οποίο λόγω της σφοδρής θαλασσοταραχής δεν μπορούν να ανασύρουν .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα