back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ξάνθη έλυσε τη συνεργασία της με τον Κίκε Ραμίρεθ

Διαβάστε επίσης

Η Ξάνθη ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Κίκο Ραμίρεθ, ο οποίος γίνεται ο έβδομος προπονητής που αποχωρεί από πάγκο της Super League 1.

Παρελθόν για την Ξάνθη αποτελεί από το πρωί της Δευτέρας, ο Κίκο Ραμίρεθ, με την ακριτική ομάδα να ανακοινώνει  ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή.

Μπορεί η ομάδα της Θράκης να έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα – το καλύτερο στην ιστορίας της στην πρώτη κατηγορία στη σεζόν – αλλά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα οδήγησαν στο διαζύγιο.

Η ήττα από τη Λαμία το Σάββατο αποτέλεσμα το κύκνειο άσμα του Ίβηρα στον πάγκο των ακριτών ο οποίος αποχωρεί με απολογισμό πέντε νίκες, πέντε ήττες και μία ισοπαλία, έχοντας κάνει το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών. Μάλιστα η θέση της στον βαθμολογικό πίνακα είναι εντός των πλέι-οφς, αφού βρίσκεται στην 6η θέση.

Ο Ραμίρεθ είναι ο έβδομος προπονητής που αποχωρεί από πάγκο της Super League 1. Προπονητή έχουν αλλάξει οι ΑΕΚ, Άρης, Ατρόμητος, Λαμία, Παναιτωλικός και Πανιώνιος.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης:

“Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας του με τον προπονητή Κίκο Ραμίρεθ. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα