back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βαλμπουενά: «Να αφήσουμε πίσω την ισοπαλία με τον Πανιώνιο»

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Λονδίνο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Να αφήσουν πίσω το αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο, δήλωσε ο Βαλμπουενά, κατά την αναχώρηση της αποστολής.

Με προορισμό το Λονδίνο αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας από το «Ελ. Βενιζέλος» η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Τότεναμ την Τρίτη το βράδυ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεχάσουν το ματς με τον Πανιώνιο και να κάνουν το καλύτερο δυνατό για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά κατά την αναχώρηση της ομάδας έδωσε το σύνθημα για ανασύνταξη στον Ολυμπιακό μετά το 1-1 της Νέας Σμύρνης.

«Μας πείραξε το τελευταίο αποτέλεσμα γιατί θέλαμε να νικήσουμε τον Πανιώνιο, αλλά τώρα πρόκειται για μια τελείως διαφορετική διοργάνωση και πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Αντιμετωπίζουμε την Τότεναμ, μια πολύ δυνατή ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, να αντιμετωπίσουμε την Τότεναμ με σοβαρότητα και συγκέντρωση. Ξέρουμε ότι το μυαλό των φιλάθλων μας κυρίως βρίσκεται στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης, αλλά πρώτα υπάρχει το παιχνίδι με την Τότεναμ. Είναι μια δυνατή ομάδα, που έχει νέο προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως επαγγελματίες», πρόσθεσε ο Γάλλος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα