back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Champions League: Μεγάλα παιχνίδια σε Μαδρίτη και Τορίνο

Διαβάστε επίσης

Η 5η αγωνιστική του Champions League περιλαμβάνει δύο σπουδαίες αναμετρήσεις. Ρεάλ-Παρί και Γιουβέντους-Ατλέτικο δεσπόζουν στο βραδινο πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Η προτελευταία αγωνιστική του Champions League ενδέχεται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για την συνέχεια της διοργάνωσης στη φάση των “16”. Στο αποψινό πρώτο πιάτο ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Ρεάλ-Παρί για τον πρώτο όμιλο και Γιουβέντους-Ατλέτικο για τον τέταρτο.

1ος Όμιλος
Γαλατάσαραϊ-Κλαμπ Μπριζ 19:55
Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν 22:00

Το πιο ενδιαφέρον παιχνί της βραδιάς θα διεξαχθεί στο «Μπερναμπέου» με την Ρεάλ να φιλοξενεί την Παρί. Η γαλλική ομάδα ταξίδεψε στην Ισπανία χωρίς τον τραυματία Άντερ Ερέρα και τους Τσούπο-Μοτίνγκ και Κουρζάβα, έχει ήδη πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Από την άλλη η Ρεάλ προκρίνεται με νίκη ή αν η Μπριζ δεν κερδίσει την Γαλατά στην Κωνσταντινούπολη.  Η Γαλατά που δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στους «16», θέλει οποσδήποτε τους τρεις βαθμούς, καθώς αν χάσει απόψε μένει οριστικά τέταρτη. Η Μπριζ αντίθετα με νίκη εξασφαλίζει την τρίτη θέση και θα κοιτάξει τι έχει κάνει η Ρεάλ στο ματς με την Παρί.

Βαθμολογία: Παρί 12, Ρεάλ 7, Μπριζ 2, Γαλατά 1

Τελευταία αγωνιστική (11/12): Παρί-Γαλατά, Μπριζ-Ρεάλ

 

2ος Όμιλος
Τότεναμ-Ολυμπιακός 22:00
Ερυθρός Αστέρας-Μπάγερν Μονάχου 22:00

Ο Ολυμπιακός δίνει την δική του μάχη με την Τότεναμ στο Λονδίνο, την ίδια ώρα που ο Ερυθρός Αστέρας θα φιλοξενεί την Μπάγερν. Οι Βαυαροί έχουν ήδη προκριθεί και θα είναι σίγουρα πρώτοι με νίκη ή αν η Τότεναμ δεν κερδίσει τους ερυθρόλευκους.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ελπίδες πρόκρισης στους «16» αλλά θα πρέπει να νικήσει τους Γερμανούς και ταυτόχρονα η Τότεναμ να χάσει βαθμό ή βαθμούς. Οι Σέρβοι θα εξασφαλίσουν την τρίτη θέση με νίκη και αν ο Ολυμπιακός ηττηθεί στην Αγγλία.

Βαθμολογία: Μπάγερν 12, Τότεναμ 7, Ερυθρός Αστέρας 3, Ολυμπιακός 1

Επόμενη αγωνιστική (11/12): Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας, Μπάγερν-Τότεναμ

 

3ος Όμιλος
Μάντσεστερ Σίτι-Σαχτάρ Ντόνετσκ 22:00
Αταλάντα-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 22:00

Μεγάλη μάχη στον 3ο όμιλο για την 2η θέση που οδηγεί στους “16”. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Σαχτάρ και περνά ακόμη και με ισοπαλία ή αν η Ντιναμό δεν κερδίσει στο Μπέργκαμο την Αταλάντα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα «κλειδώνει» και την πρωτιά με νίκη ή ακόμη και με ισοπαλία αν στο δεύτερο σενάριο δεν κερδίσει η Ντιναμό στην Ιταλία. Η Σαχτάρ προκρίνεται από απόψε αν κερδίσει την Σίτι και ταυτόχρονα η Ντιναμό με την οποία ισοβαθμεί χάσει από την Αταλάντα.

Οι Κροάτες θα χάσουν κάθε ελπίδα πρόκρισης με ήττα και αν η Σαχτάρ κερδίσει στο Μάντσεστερ. Σε πιο δύσκολη θέση είναι η Αταλάντα, που για να μείνει ζωντανή για τους «16» χρειάζεται νίκη επί της Ντιναμό και νίκη της Σίτι. Με ήττα η ιταλική ομάδα τερματίζει τέταρτη, όπως και με ισοπαλία αν η Σαχτάρ δεν χάσει από την Σίτι.

Βαθμολογία: Μάντσεστερ Σίτι 10, Σαχτάρ 5, Ντιναμό 5, Αταλάντα 1

Επόμενη αγωνιστική (11/12): Ντιναμό-Σίτι, Σαχτάρ-Αταλάντα

 

4ος Όμιλος
Λοκομοτίβ Μόσχας-Λεβερκούζεν 19:55
Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης 22:00

Παιχνίδι πρωτιάς στον όμιλο θα διεξαχθεί στο Τορίνο, με την Γιουβέντους να φιλοξενεί την Ατλέτικο και μετά την πρόκριση να «κλειδώνει» και την πρώτη θέση σε περίπτωση νίκης. Νοκ άουτ για τον Μαουρίτσιο Σάρι είναι ο Ντόουγκλας Κόστα, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ντε Λιχτ, Μπερναντέσκι, Σάντρο και Ραμπιό. Οι «ροχιμπλάνκος» από την άλλη περνούν από απόψε στους «16»αν και τα δύο ματς του ομίλου λήξουν ισόπαλα. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν υπολογίζει στους Σάβιτς, Κόστα, Βρσάλικο και Χιμένες.

Η Λοκομοτίβ δεν θα έχει ελπίδες πρόκρισης στους «16» εάν ηττηθεί από την Λεβερκούζεν στην Μόσχα ή με ισοπαλία αν ταυτόχρονα η Ατλέτικο δεν χάσει στην Ιταλία. Από την άλλη η ρωσική ομάδα εξασφαλίζει απόψε την τρίτη θέση με νίκη, εφόσον κάνει το ίδιο και η Ατλέτικο. Η Λεβερκούζεν ελπίζει για τους «16» μόνο με νίκη στην Μόσχα και ήττα της Ατλέτικο στο Τορίνο.  Αν χάσει μένει οριστικά τέταρτη.

Βαθμολογία: Γιουβέντους 10, Ατλέτικο 7, Λεβερκούζεν 3, Λοκομοτίβ 3

Επόμενη αγωνιστική (11/12): Λεβερκούζεν-Γιουβέντους, Ατλέτικο-Λοκομοτίβ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα