back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τότεναμ-Ολυμπιακός: Όλα για όλα για θετικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Τότεναμ και καλείται να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Λονδίνο προκειμένου να κρατηθεί ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Λονδίνο την Τότεναμ, η οποία διανύει τις πρώτες ημέρες της με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο στις 22:00-Cosmote Sport 2.

Η αποστολή είναι δύσκολη για τους ερυθρόλευκους, με τον Πέδρο Μαρτίνς να περιμένει να δει αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του μετά την γκέλα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες του για ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες του για πρόκριση τουλάχιστον στο Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει καταλήξει οριστικά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο Λονδίνο με τους Καμαρά και Βαλμπουενά να διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Γάλλος έδειξε στη Ν. Σμύρνη ότι είναι έτοιμος για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα και έχει σοβαρές πιθανότητες να δει το όνομά του στην ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με 4-3-3 και η πιθανότερη 11αδα θα έχει σην εστία τον Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται οι Ποντένσε και Μασούρας ή ο Βαλμπουενά, ενώ ο Ελ Αραμπί θα επιστρέψει στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλέν, Καραργύρης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπενζιά, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά και Γκερέρο. Εκτός είναι οι Σουντανί και Μπα, οι οποίοι δεν έχουν δικαιώματα συμμετοχής και ο Λοβέρα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βούλγαρος Γκεόργκι Καμπάκοφ ενώ βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Μαργκαρίτοφ και Βαλκόφ, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ποπόφ και στο VAR οι Ιταλοί, Φάμπρι και Μάσα.

Οι σκέψεις του Μουρίνιο για την 11αδα της Τσέλσι

Ερωτηματικά υπάρχουν για τους 11 με τους οποίους θα παρατάξει την Τότεναμ ο Ζοσέ Μουρίνιο, κυρίως στη μεσαία γραμμή. Κάτω από τα δοκάρια, λοιπόν, των Σπερς θα βρίσκεται ο Γκαζανίγκα. Στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να παίξει ο Οριέ, στο αριστερό ο Ντάνι Ρόουζ και στο κέντρο της άμυνας οι Αλντερβάιρελντ και Σάντσες.

Στη μεσαία γραμμή, οι τρεις που φαίνεται πως θα πάρουν φανέλα βασικού από τον Μουρίνιο είναι οι Ντάιερ, Ντομπελέ, Ντέλε Άλι. Ο Ντομπελέ προέρχεται από τραυματισμό και δεν αποκλείεται ο Μουρίνιο να τον ρίξει στη μάχη κατά τη διάρκεια του αγώνα, επιλέγοντας τον Γουίνκς για την αρχική 11αδα.

Όσον αφορά τον επιθετικό, ο Κέιν μπορεί να είχε έναν μικροτραυματισμό στο ματς με την Γουέστ Χαμ, αλλά προπονήθηκε κανονικά τις προηγούμενες ημέρες και θα ξεκινήσει κανονικά και οι δύο συμπαραστάτες του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας θα είναι οι Σον και Μόουρα.

Με 3.000 οπαδούς στο πλευρό του ο Ολυμπιακός

Τα 3.000 εισιτήρια που πήραν οι «ερυθρόλευκοι» τα εξάντλησαν και στο Λονδίνο κυκλοφορεί κόσμος που αναζητεί εισιτήριο για να μπει απόψε στο γήπεδο. Οι οπαδοί των Πειραιωτών σύμφωνα με το σχέδιο της αστυνομίας, θα συγκεντρωθούν στις 16:00 στην Πικαντίλι και θα μεταβούν από εκεί στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα