back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Επεκτείνεται το Golden Hall στο Μαρούσι

Διαβάστε επίσης

Στα μέσα Δεκεμβρίου εγκαινιάζεται από τη Lamda Development η επέκταση του Golden Hall στο δυτικό τμήμα του κτηρίου του πρώην Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης (IBC) επένδυση συνολικού ύψους 25 εκατ. ευρώ.

Το εν λόγω εμπορικό κέντρο θα ενισχυθεί συνολικά με 11.500 τ.μ. επιπλέον μισθωτικών χώρων (GLA) που έχουν στο σύνολό τους νοικιαστεί και θα εξυπηρετείται από 200 νέες θέσεις στάθμευσης. Δημιουργούνται περίπου 500 νέες θέσεις εργασίας.

Στην επέκταση του Golden Hall εκτός από εμπορικά καταστήματα θα στεγαστούν επιχειρήσεις εστίασης, χώροι παιδικής αναψυχής, ενυδρείο καθώς και το «Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας» συνολικής έκτασης περίπου 3.250 τ.μ. Το Μουσείο θα αναβιώνει την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων μέσα από ένα ταξίδι στο χρόνο, ξεκινώντας από την κοιτίδα των Αγώνων στην αρχαία Ελλάδα έως τις σύγχρονες φαντασμαγορικές διοργανώσεις, παρουσιάζοντας σπάνια εκθέματα και πλούσιο διαδραστικό οπτικοακουστικό υλικό.

Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας η πρόσθετη αυτή ανάπτυξη του Golden Hall θα διαθέτει τον μεγαλύτερο και ιδιαίτερα ποιοτικό πολυχώρο οικογενειακής αναψυχής στην Αθήνα, οποίος αναμένεται να συμβάλλει στον πολλαπλασιασμό του συνολικού αριθμού των επισκεπτών του εμπορικού κέντρου.

Χριστιάννα Κούσιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα