back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Ισπανός Μαρτίνεθ ορίστηκε στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 12ης αγωνιστικής της Super League 1, με τον Ισπανό Σάντσεθ Μαρτίνεθ να ορίζεται στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της δωδέκατης αγωνιστικής της Super League 1 από την ΕΠΟ. Το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ θα σφυρίξει ο Ισπανός Σάντσεθ Μαρτίνεθ.

Ο 36χρονος ρέφερι βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία της FIFA και φέτος έχει διευθύνει επτά αναμετρήσεις στη La Liga, με τελευταία αυτή της Οσασούνα με τη Μπιλμπάο. Μάλιστα αποτέλεσε τον τέταρτο διαιτητή στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τη Βικτόρια Πλζεν και την Κράσνονταρ αντίστοιχα για τα προκριματικά του Champions League, ενώ διεύθυνε το 4-3 της Ντιναμό Μπρεστ επί του Ατρομήτου.

Βοηθοί στον αγώνα του Φαλήρου θα είναι οι συμπατριώτες του Ραούλ Καμπανέρο και Πριέτο Ινίγκο, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά φέτος θα υπάρξει στο VAR ξένος ρέφερι. Ο λόγος για τον Νταβίντ Μεντιέ Χιμένεθ εξίσου ισπανικής καταγωγής.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα