back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός: Με Πιτίνο για νίκη 8αδας κόντρα στη Μπασκόνια

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Μπασκόνια, με στόνο τη νίκη στον πρώτο αγώνα με τον Ρικ Πιτίνο να στον πάγκο του.

Την πέμπτη του νίκη στα έξι τελευταία ματς της Ευρωλίγκας θέλει να πάρει απόψε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι με την Μπασκόνια στις 21:00-Novasports 2. Ο Ρικ Πιτίνο ξεκινάει την δεύτερη θητεία του στον πράσινο πάγκο, με τον Αμερικανό τεχνικό να θέλει συνεχίσει το έργο που άφησε στην μέση στο τέλος της περσινής χρονιάς.

Στόχος του 67χρονου Hall of Famer είναι να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό όσο ψηλότερα μπορεί στην Ευρωλίγκα. Για τον αποψινό αγώνα δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και θέλει τη νίκη, έτσι ώστα να…χτίσει η ομάδα του ακόμα καλύτερη αγωνιστική ψυχολογία ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της επόμενης Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Η Μπασκόνια μοιράζεται την ένατη θέση με την Βιλερμπάν έχοντας ρεκόρ 5-5 και βρίσκεται σε ανοδική πορεία μετά τις νίκες επί ΤΣΣΚΑ και Ζενίτ στους διπλούς αγώνες της περασμένης εβδομάδας. Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Γκαρίνο που υπέστη ρήξη χιαστού και προστέθηκε στην λίστα των τραυματιών μαζί με τον Γκρέιντζερ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), ο Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και ο Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα