back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι ντόπινγκ σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Το ΕΣΚΑΝ ενεργοποιώντας τους κανόνες της WADA, πραγματοποίησε έκτακτους ελέγχους ντόπινγκ σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, στα προπονητικά τους κέντρα το πρωί της Παρασκευής.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ζητήσει προ ημερών να γίνει έλεγχος ντόπινγκ σε 5 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και ακόμη 5 του ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων. Το ΕΣΚΑΝ δεν είχε δεχθεί το αίτημα του Δικεφάλου, ξεκαθαρίζοντας πως κανένας έλεγχος δεν γίνεται στον παγκόσμιο αθλητισμό προγραμματισμένα αλλά μόνο έκτακτα και χωρίς προειδοποίηση. Αυτό ακριβώς έκανε το ΕΣΚΑΝ, με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού να περνούν από έκτακτο έλεγχο ντόπινγκ στα προπονητικά κέντρα των ομάδων.

Η αποκάλυψη έγινε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Γιάννη Μώραλη, ο οποίος αποχωρώντας από τη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ενημέρωσε ότι σήμερα το πρωί κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ βρέθηκε απροειδοποίητα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και προχώρησε σε δειγματοληπτικό έλεγχο σε ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Μεσημβρία. Εκπρόσωποι του βρέθηκαν στον χώρο όπου προετοιμαζόταν ο Δικέφαλος του Βορρά και υπέβαλλαν σε έλεγχο ντόπινγκ ποδοσφαιριστές του Αμπελ Φερέιρα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα