back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυγενάκης: “Yποχρέωση της πολιτείας να ακούει τους πάντες”

Διαβάστε επίσης

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μετά το τελός της συνάντησής του με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού δήλωσε ότι είναι υποχρέωση της Πολιτείας να ακούει τους πάντες.

Συνάντηση με εκπροσώπους του Ολυμπιακού είχε το πρωί της Παρασκευής ο Λευτέρης Αυγένακης. Τη συνάντηση είχαν ζητήσει με επιστολή τους οι ερυθρόλευκοι στην οποία είχαν επιρρίψει μεγάλες ευθύνες στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ είχαν κοινοποιήσει την επιστολή τους και στη FIFA, η οποία λίγες μέρες μετά αποφάσισε να ζητήσει εξηγήσεις τόσο από την ΕΠΟ όσο και από την ΚΕΔ.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης εξερχόμενος από την συνάντηση τόνισε:

“Είναι υποχρέωση της πολιτείας και της κυβέρνησης θεσμικά να ακούει τους πάντες. Συνεργαζόμαστε πολύ στενά με FIFA και UEFA και θέλουμε να εξυγιάνουμε το ποδόσφαιρο με τους θεσμικούς μας συνομιλητές. Εμείς δεν έχουμε καμία πρόθεση να καταστρατηγήσουμε τα όρια που μας παρέχει η νομοθεσία. Εγώ ούτε πέναλτι σφυρίζω, ούτε οφσάιντ. Έχω την υποχρέωση να ανταποκρίνομαι άμεσα”.

Για τους ελέγχους ντόπινγκ από τον ΕΣΚΑ είπε: “Με ευθύνη της προηγούμενης κυβέρνησης δεν υπάρχει πιστοποιημένο εργαστήριο, αλλά γίνονται ενέργειες για να υπάρχει πιστοποίηση και να υπάρχουν έλεγχοι”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα