back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λίγες νεφώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Διαβάστε επίσης

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια
πελάγη πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια κυρίως από τις απογευματινές ώρες.

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες στην Αττική. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και απο τις απογευματινές ώρες βόρειοδυτικοί 5 με 6 και το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές σε Μακεδονία και Θράκη. Άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ και τοπικά τις βραδινές ώρες στα 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Βελτίωση αργά το απόγευμα. Άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Από το βράδυ στη Θεσσαλία και τις Σποράδες βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις σε Κυκλάδες και Κρήτη. Άνεμοι δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, κυρίως απο τις απογευματινές ώρες οπότε στα βόρεια θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Άνεμοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 1/12

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες,τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βελτίωση από το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε ανατολικούς 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση που θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή στα βόρεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα