back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μοιράστηκαν τα πάντα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

 

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 στο Καραϊσκάκη κι έτσι συνεχίζουν χέρι-χέρι την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Ήταν ένα ματς για γερά νεύρα ανάμεσα στους δύο μονομάχους του φετινού πρωταθλήματος. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο “Γ. Καραϊσκάκης” και οι δύο ήθελαν να κυριαρχήσουν για να δείξουν την ανωτερότητα τους. Το τελικό 1-1 κι έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς αφήνει ικανοποιημένο τον ΠΑΟΚ που έφυγε για δεύτερη σερί σεζόν αλώβητος από το Φάληρο, ενώ ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας πληρώνοντας το κακό του πρώτο ημίχρονο.

Ενδεκάδες χωρίς εκπλήξεις

Με την ενδεκάδα που αναμενόταν παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς. Ομάρ και Τσιμίκας έπαιξαν στα άκρα της άμυνας και Αβραάμ, Σεμέδο στα στόπερ. Στα χαφ έπαιξαν οι Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε, ενώ στα άκρα της επίθεσης οι Ποντένσε, Μασούρας με τον Βαλμπουενά σε οργανωτικό ρόλο και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο σύστημα 4-2-3-1. Από την άλλη ο Αμπέλ Φερέιρα έπαιξε με Λημνιό και Μάτος στα άκρα και τους Ίνγκασον, Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας. Αουγούστο και Μίστις ήταν στα χαφ έχοντας στα άκρα τους Λημνιό και Ελ Καντουρί. Ο Σφιντέρσκι ήταν στην κορυφή της επίθεσης με τον Μπίσεσβαρ να έχει έναν ελεύθερο ρόλο στο γήπεδο.

Στο 29′ ο Μίσιτς εκτέλεσε το φάουλ ο Σα δεν μπλόκαρε τη μπάλα, αφού μπερδεύτηκε και από την κίνηση του Ίνγκασον να κάνει κεφαλιά και ο στόπερ του ΠΑΟΚ από κοντά πλάσατε για το 0-1. Ο Ολυμπιακός σαφώς και έδειξε να επηρεάζεται από το γκολ και έδειχνε μπλοκαρισμένος μη έχοντας ένταση στο παιχνίδι του, ενώ ήταν “φορτωμένος” με πολύ

Ο ΠΑΟΚ έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει στην πίεση του δευτέρου μέρους, ενώ ο Φερέιρα δεν έκανε καμία παρέμβαση στο παιχνίδι. Στο 63′ ο Ποντένσε μπήκε στην περιοχή από δεξιά και ο Γιαννούλης τον ανέτρεψε με τον Ισπανό ρέφερι να δείχνει σωστά την άσπρη βούλα. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Βαλμπουενά στο 64′ και αμέσως μετά έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης

Σκόρερ: 29′ Ίνγκασον, 64′ πεν. Βαλμπουενά

Κίτρινες: 21′ Μπίσεσβαρ,33′ Αουγκούστο, 52′ Μίσιτς, 65′ Γκιγιέρμε, 79′ Καμαρά

Διαιτητής: Σάντσεθ Μαρτίνεθ (Ισπανία)

Διαιτητής VAR: Χιμένεθ (Ισπανία)

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (60′ Καμαρά), Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Βαλμπουενά (67′ Γκερέρο), Μασούρας (41′ Σουντανί), Ελ Αραμπί

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Ελ Καντουρί (67′ Μαουρίτσιο), Σφιντέρσκι (67′ Άκπομ), Κρέσπο, Λημνιός, Μπίσεσβαρ (81′ Πέλκας), Γιαννούλης, Μίσιτς, Αουγούστο.

Σ. Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα