back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γ. Δεικτάκης που έπαθε ανακοπή στο γήπεδο

Διαβάστε επίσης

Ο Γιώργος Δεικτάκης δεν τα κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή. Ο πρώην βουλευτής του νομού Ηρακλείου της ΝΔ υπέστη ανακοπή καρδιάς στο γήπεδο του ΟΦΗ, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ και δυστυχώς κατέληξε.

Ο Γιώργος Δεικτάκης, άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ στις 8 σήμερα το πρωί.

Ο Γιώργος Δεικτάκης στα 73 χρόνια που έζησε, ουδέποτε αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, με εξαίρεση τον περασμένο Μάρτιο, που ένιωσε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα, που προέρχονταν από πέτρες στη χολή.

Για το πρόβλημα αυτό έκανε αφαίρεση της χολής. Στη συνέχεια, σε μία επιπλοκή της συγκεκριμένης εγχείρησης, πήγε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Στη διάρκεια της παραμονής του εκεί, λιποθύμησε. Και οι εξετάσεις που του έγιναν, έδειξαν ότι τρεις αρτηρίες του ήταν φραγμένες κατά 70-80%

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος προβλήματος, πριν δύο περίπου μήνες έκανε τριπλό μπάϊ-πας, στο ΠΑΓΝΗ.

Ακολούθως ανάρρωσε στο σπίτι του και χθες Σάββατο πήγε, στο γήπεδο να δει τον αγαπημένο του ΟΦΗ, τον οποίο υπηρέτησε και ως ποδοσφαιριστής και ως διοικητικός παράγων και τον βοηθούσε πάντα τόσο ως άτομο, όσο και ως πολιτικός.

Στο γήπεδο, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ο Γιώργος Δεικτάκης λιποθύμησε, λόγω ανακοπής. Αμέσως έτρεξαν να τον βοηθήσουν οι διασώστες του Ερυθρού Σταυρού, που είχαν βάρδια στο γήπεδο. Προσπάθησαν με τον απινιδωτή να τον επαναφέρουν, αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον επαναφέρουν.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια ανάρτηση για τον θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη, κάνοντας λόγο για έναν καλό φίλο και συνάδελφο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα