back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σύλληψη 20χρονου για ρατσιστικές επιθέσεις Ασπρόπυργο

Διαβάστε επίσης

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 20χρονος που πραγματοποιούσε ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος αλλοδαπών στον Ασπρόπυργο.

Ο νεαρός συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής μετά από αναζητήσεις της Αστυνομίας αφού είχε ταυτοποιηθεί ως ο δράστης τουλάχιστον δύο επιθέσεων και είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ληστεία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία βραδινές ώρες της 10-10-2019 στον Ασπρόπυργο, ο κατηγορούμενος μαζί με ομάδα ατόμων και χρησιμοποιώντας μαχαίρια, σιδερογροθιές και μεταλλικά αντικείμενα, επιτέθηκαν και προκάλεσαν σοβαρά τραύματα σε έξι αλλοδαπούς, από τους οποίους αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της ανωτέρω επίθεσης, εκτόξευαν υβριστικές φράσεις αναφορικά με τη χώρα καταγωγής των παθόντων.

Πέντε ημέρες αργότερα, τις βραδινές ώρες της 15-11-2019, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Ασπρόπυργο, ο κατηγορούμενος επιτέθηκε, χρησιμοποιώντας μεταλλικό αντικείμενο και σιδερογροθιά και τραυμάτισε δύο 2 αλλοδαπούς.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών Αθηνών.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα