back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το μεγάλο ντέρμπι της Super League

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (1/12, 19:30) στο Καραϊσκάκη για την 12η αγωνιστική της Super League 1.

Ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League 1 την Κυριακή (1/12) με το μεγάλο ντέρμπι κορυφής αλλά και γοήτρου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (19:30).

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ξεκινήσει με τον Σα κάτω από τα δοκάρια. Στα δύο άκρα της άμυνας θα παίξουν οι Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, ενώ δίπλα στον Σεμέδο στα στόπερ θα παίξει ο Αβραάμ. Στα χαφ οι Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης έχουν τον πρώτο λόγο.

Στα άκρα της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Ποντένσε και από την άλλη πλευρά τον πρώτο λόγο τον έχει ο Μασούρας. Με τη συνέπεια του στα ανασταλτικά του καθήκοντα κέρδισε τη «μάχη» από τον Σουντανί. Ο Βαλμπουενά θα έχει τον γνωστό του επιτελικό ρόλο, ενώ ο Ελ Αραμπί θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη ο Αμπέλ Φερέιρα θα παρατάξει την ομάδα του στο Φάληρο με τους Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλη, Αουγκούστο, Μίσιτς, Λημνιό, Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι σε σύστημα 4-2-3-1.

Τα άλλα ματς της ημέρας
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Κυριακής, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης το ΟΑΚΑ (15:00). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 10η θέση με 13 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι στην 12η θέση με δύο βαθμούς λιγότερους. Χωρίς Μολό, Ινσούα και Ζαχίντ οι «πράσινοι, ενώ δεν υπολογίζει τους Φερνάντεθ, Ριέρα, Τασούλη και Βλάχο ο Χιμένεθ.

Στα Πηγάδια, η Ξάνθη υποδέχεται τον Ατρόμητο (17:15), με αμφότερες τις ομάδες να ψάχνουν τη νίκη για να παραμείνουν στη μάχη των θέσων που οδηγούν στα playoffs.

Τέλος, Άρης και Λαμία συγκρούονται στο «Κλ. Βικελίδης», με τους γηπεδούχους να προέρχονται από ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ και την ανεβασμένη ομάδα της Φθιώτιδας από νίκη κόντρα στην Ξάνθη.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League 1:
ΑΕΛ – Βόλος 3-0
Πανιώνιος – Παναιτωλικός 2-1
ΟΦΗ – ΑΕΚ 1-0

Κυριακή 1/12
15:00 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης
17:15 Άρης – Λαμία
17:15 Ξάνθη – Ατρόμητος
19:30 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα