12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

«Λίφτινγκ» στην πλατεία Αγ. Διονυσίου στο Κολωνάκι

Διαβάστε επίσης

Στην πλατεία Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι συνεχίζονται σήμερα οι δράσεις καθαρισμού και καλλωπισμού δημόσιων χώρων στις 129 γειτονιές της Αθήνας, καθώς από το πρωί συνεργεία του δήμου καθαρίζουν, κλαδεύουν, βάφουν και αποκαθιστούν βλάβες.

Η παρέμβαση περιλαμβάνει αποκατάσταση εντός της ημέρας της πλήρους λειτουργίας του φωτισμού της πλατείας που θα γίνει πιο φωτεινή και πιο ασφαλής, επιδιορθώσεις σε σπασμένα και χαλασμένα παγκάκια τα οποία βάφτηκαν, επίσης βάψιμο όλων των παρτεριών αλλά και επισκευές σε χαλασμένα καλαθάκια απορριμμάτων και αντικαταστάσεις τους όπου χρειαζόταν.

Τα δέντρα της πλατείας κλαδευτήκαν, οι θάμνοι καλλωπιστήκαν όπως και όλη η χαμηλή βλάστηση ενώ φυτεύτηκαν καινούργια λουλούδια που έδωσαν χρώμα στην πλατεία και την έκαναν πιο γιορτινή.

Τέλος, οι άνθρωποι του οδοκαθαρισμού σκούπισαν τον χώρο και στη συνέχεια με πλυστικά οχήματα και ειδικά καθαριστικά έπλυναν και απολύμαναν την πλατεία για να παραδοθεί στους Αθηναίους καθαρή και πιο όμορφη.

«Κάθε μέρα σε μία άλλη πλατεία. Κάθε μέρα πλύσιμο, καθαριότητα, φροντίδα πρασίνου, αποκατάσταση του φωτισμού και επισκευές. Αρχή εβδομάδας με την πλατεία Διονυσίου Αρεοπαγίτου» αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα