14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Παρέμβασεις σε 5 πλατείες στους Αμπελοκήπους από τον Δήμο Αθηναίων

Διαβάστε επίσης

Ταυτόχρονη επιχείρηση καθαριότητας και αποκατάστασης σε πέντε πλατείες στην περιοχή των Αμπελοκήπων έγινε χθες από τους ανθρώπους της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται για τις πλατείες ΕΠΟΝ, Λακωνίας, Αγίου Δημητρίου, Βερναρδάκη και Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης οι οποίες σκουπίστηκαν, πλύθηκαν και απολυμάνθηκαν από συνεργεία του οδοκαθαρισμού της 7ης Δημοτικής Κοινότητας.

Το πλύσιμο έγινε με ειδικά καθαριστικά – απολυμαντικά σκευάσματα και πλυστικά οχήματα χρησιμοποιώντας πεπιεσμένο ζεστό νερό ώστε να υπάρχει ολοκληρωμένη καθαριότητα και φροντίδα για τις πλατείες που αποτελούν καθημερινά καταφύγιο για εκατοντάδες πολίτες, κατοίκους των Αμπελοκήπων ή επισκέπτες.

Επίσης το τμήμα ειδικών εργασιών φρόντισε να βάψει τα παρτέρια με τα λουλούδια τα παγκάκια και τα καλαθάκια και στις πέντε πλατείες.

Στην επιχείρηση αυτή έλαβαν μέρος είκοσι εργάτες οδοκαθαρισμού, δύο μεγάλες υδροφόρες και δύο πλυστικά οχήματα.

«Επιχείρηση καθαριότητας σε πέντε πλατείες στους Αμπελόκηπους. Το προσωπικό του δήμου με τα πλυστικά μηχανήματα και τις υδροφόρες στις πλατείες ΕΠΟΝ, Λακωνίας, Αγίου Δημητρίου, Βερναρδάκη και στην πλατεία Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης. Άλλαξαν εικόνα και είναι έτοιμες για περίπατο, για όλους» έγραψε σε ανάρτηση του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Επιχείρηση καθαριότητας σε πέντε πλατείες στους Αμπελόκηπους. Το προσωπικό του δήμου με τα πλυστικά μηχανήματα και τις…

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis am Mittwoch, 4. Dezember 2019

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα