back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γ. Ζουγανέλης: «Πιστέυω στον νέο Δήμαρχο της πόλης – Η Αθήνα έπρεπε να είναι η πρωτεύουσα του κόσμου»

Διαβάστε επίσης

Για το θέατρο στη Ελλάδα, την παράσταση που ανεβάζει αυτές τις ημέρες «Happy Birthday ΕΛΛΑΣ», η οποία έχει ένα εορταστικό χαρακτήρα για την επέτειο των 200 χρόνων της εθνικής μας …Ασυναρτησίας! Ο θεατράνθρωπος και μουσικός Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στη εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητς και οι Γειτονιές».

Αναφέρθηκε για τον Αθήνα 9,84, ο οποίος ήταν και αυτός από τους πρώτους που πέρασε από τον σταθμό της Πόλης από την αρχή του, κάνοντας αλησμόνητες εκπομπές με τον Μάνο Ελευθερίου, τον Θ. Σαλαντή, Γ. Πολυχρονίου κ.ά. Ο σταθμός Αθήνα 9,84 άντεξε και δεν μπήκε στη διαδικασία όλα αυτά τα χρόνια των fake και άλλων τέτοιων λογικών και χαίρομαι που μιλάω στο ακροατήριο του».

Τέλος ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για την Αθήνα και είπε αρκετά σημαντικά πράγματα για την πόλη που τόσο πολύ αγαπάει.

Μεταξύ άλλων είπε τα εξής:«Είμαι βέρος Αθηναίος. Αγαπώ πολύ την Αθήνα και την υπερασπίζομαι στην καθημερινότητά της, όσο μπορώ πιο πολύ. Παρεμβαίνω σε πράγματα που βλέπω και που είναι έξω από την λογική, την αισθητική και την ηθική μου για τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν οι Αθηναίοι, αλλά και οι άρχοντες της πόλης. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτή η πόλη. Είναι πόλη του κόσμου μιας και είναι το μεγαλύτερο μνημείο – σύμβολο του δυτικού, αλλά και του παγκόσμιου Πολιτισμού. ‘Ολη η Αθήνα από άκρη σε άκρη είναι σύμβολο πολιτισμού, την οποία εμείς έχουμε καταστρέψει.
Πιστέυω στον νέο Δήμαρχο της Αθήνας. Θέλω όμως κάποια στιγμή να δω το φως που αρμόζει σε αυτή την πρωτεύουσα. Η Αθήνα έπρεπε να είναι η πρωτεύουσα του κόσμου».

Αντώνης Καραγιαννάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα