back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ενα… άγαλμα στον Ασούμπρε!

Διαβάστε επίσης

 Όρθια η ΑΕΛ στην Τρίπολη (1-1)

Μοιρασιά στην Τρίπολη (1-1) για Αστέρα και ΑΕΛ. Σε ένα αποτέλεσμα που δεν πληγώνει κανέναν, αλλά και που δεν προσφέρει… ώθηση σε κάποια από τις δύο πλευρές.

Οι γηπεδούχοι ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι. Προηγήθηκαν μάλιστα στο 19’ με τον Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καπίγια. Ο υψηλόσωμος φορ όμως έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ του στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, και ουσιαστικά να κλειδώσει και το τρίποντο. Και κάπως έτσι έδωσε… δικαίωμα στην ΑΕΛ. Και στον Ασούμπρε που ήρθε από τον πάγκο στην ανάπαυλα και στο 60΄δικαίωσε τον προπονητή του Μιχάλη Γρηγορίου. Η ασίστ του Νούνιτς δημιούργησε τις προϋποθέσεις, το πλασέ του έφερε την μοιρασιά.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Αστέρας Τρίπολης ανέβηκε στους 12 βαθμούς. Η ΑΕΛ είναι πλέον στους 19 συγκατοικώντας με ΟΦΗ και Ξάνθη στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ (35’ Βαλιέντε), Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μαρκ Φερνάντεθ (60’ Κρέσπι), Καπίγια, Λουίς Φερνάντεθ, Μπαράλες

ΛΑΡΙΣΑ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, Μιχαήλ (46’ Ασούμπρε), Καρανίκας, Στάνκοβιτς, Σεσέροβιτς (46’ Κάτσε), Άντονι, Μιλοσάβλιεβιτς (77’ Μπούστος), Ουάρντα, Νούνιτς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα