back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια των Roxette, Μαρί Φρέντρικσον

Διαβάστε επίσης

Η δημοφιλής τραγουδίστρια των Roxette, Μαρί Φρέντρικσον, όπως μεταδίδουν σουηδικά ΜΜΕ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.

Το 2002 διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο και αναγκάστηκε να σταματήσει τις εμφανίσεις της. Η αγάπη της για τη μουσική ήταν τόσο μεγάλη που έγραφε τραγούδια στο σπίτι της. Αποτέλεσμα ήταν το προσωπικό της άλμπουμ «The Change».

Οι Roxette, μια μπάντα – ντουέτο που δημιουργήθηκε το 1986 από τη Φρέντρισκον και τον Περ Γκέσλε γνώρισε τεράστια επιτυχία στα τέλη της δεκαετίας του ’80 αλλά και στις αρχές των 90s, με τραγούδια όπως τα «The Look», «Listen to Your Heart», «It Must Have Been Love», και «Joyride», να φτάνουν σε πολύ υψηλές θέσεις στα ευρωπαϊκά και αμερικανικά τσαρτ.

Περ Γκέσλε: Ήσουν η πιο υπέροχη φίλη

«Ο χρόνος περνά τόσο γρήγορα. Δεν πάει και τόσος καιρός από τότε που περνούσαμε ολόκληρες μέρες και νύχτες στο μικροσκοπικό μου διαμέρισμα στο Χάλμσταντ, ακούγοντας τη μουσική που αγαπούσαμε, και με κοινά άπιαστα όνειρα. Και τι όνειρο τελικά μοιραστήκαμε οι δυο μας», έγραψε ο Περ Γκέσλε, τραγουδιστής των Roxette στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Σε ευχαριστώ Μαρι, ευχαριστώ για όλα. Ήσουν μια εξαιρετική μουσικός, μια κορυφαία φωνή, μια απίθανη ερμηνεύτρια. Σε ευχαριστώ που έβαψες τα ασπρόμαυρα τραγούδια μου με τα πιο όμορφα χρώματα. Ήσουν η πιο υπέροχη φίλη για πάνω από σαράντα χρόνια. Νιώθω υπερηφάνια, τιμή και χαρά που είχα τη δυνατότητα να μοιραστώ μαζί σου τόσο πολύ χρόνο, ταλέντο, ζεστασιά, γενναιοδωρία αλλά και το χιούμορ σου. Στέλνω όλη την αγάπη μου σε εσένα και στην οικογένειά σου. Τα πράγματα ποτέ δεν θα είναι ξανά τα ίδια», αναφέρει στο συγκινητηκό του μήνυμα.

Time goes by so quickly. It’s not that long ago we spent days and nights in my tiny apartment in Halmstad, listening to…

Gepostet von Per Gessle am Dienstag, 10. Dezember 2019

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα