back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για τον Ερυθρό Αστέρα

Διαβάστε επίσης

Τα σχέδια του για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα της Τετάρτη, καταστρώνει ο Πέδρο Μαρτίνς, ένα 24ωρο πριν από τον «τελικό» του Ολυμπιακού με τους Σέρβους στο Καραϊσκάκη.

Το σχέδιο με το οποίο θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα καταστρώνει ο Πέδρο Μαρτίνς για το ματς-τελικό του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη για την τελευταία αγωνιστική του Champions League.

Ο Ματιέ Βαλμπουενάστη δεν θα είναι τελικά στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, καθως ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του.Το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον Πορτογάλο να παρατάσσει με 4-3-3 τους ερυθρόλευκους, στην προσπάθεια τους να πάρουν τη νίκη και να βρεθούν στους «32» του Europa League.

Την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλο και Τσιμίκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης, με τους Ποντένσε και Μασούρα στα δύο πλάγια. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή τελευταία προπόνηση της ομάδας με τον Μαρτίνς ουσιαστικά να προβάρει την 11αδα που σκέφτεται να παρατάξει απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα