back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σήμερα η φωταγώγηση του Δέντρου στο Σύνταγμα

Διαβάστε επίσης

Λίγες μόνο ώρες απομένουν μέχρι το άναμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην πλατεία Συντάγματος, ενώ δεκάδες εκδηλώσεις και δράσεις θα «πλημμυρίσουν» την Αθήνα.

31 μέρες, 76 σημεία σε όλη την πόλη, 60 καλλιτεχνικά σχήματα, 50 συναυλίες & pop-up events, 60 δράσεις για όλη την οικογένεια, 3 προβολές open air, 1 pop-up μουσείο, 1 παραμυθένιο χωριό, 1 φωτεινή διαδρομή, εντυπωσιακά projection mappings & αμέτρητες εκπλήξεις.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, θα δώσει απόψε στις 19:30  το έναυσμα για να φωταγωγηθεί η πόλη και το εντυπωσιακό φυσικό δέντρο που θα κοσμεί την πλατεία Συντάγματος, σε μια φαντασμαγορική βραδιά με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η δυναμική show woman Έλενα Παπαρίζου, η Idra Kayne με την υπέροχη φωνή της και ο πολλά υποσχόμενος Ίαν Στρατής με τη συνοδεία της Athens Big Band, θα μας παρασύρουν με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις τους, ενώ η ομάδα κρουστών Batala Atenas θα δώσει το ρυθμό.

Highlight της βραδιάς το εκθαμβωτικό 3D projection mapping στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε για πρώτη φορά στη χώρα μας. Λαμπερά χρώματα, έντονα σκηνικά και εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές μεταλλαγές θα ντύσουν με μοναδικό τρόπο το ιστορικό κτίριο και θα μας γεμίσουν συναισθήματα και εικόνες.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι και το ευρύτερο πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων με πλήθος εκδηλώσεων στις γειτονιές της πρωτεύουσας.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα