back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στο Κατάρ

Διαβάστε επίσης

Το 16ο Παγκόσμιο Κυπέλλο Συλλόγων ξεκινάει σήμερα στο Κατάρ, στη μάχη των ομάδων για την κατάκτηση του τίτλου της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας.

Στην Ντόχα του Κατάρ χτυπάει από σήμερα η «καρδιά» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Η 16η διοργάνωση ανοίγει από σήμερα τις πύλες της, στη μάχη των συλλόγων για την κατάκτηση του τίτλου, στον τελικό της 21ης Δεκεμβρίου στο Διεθνές Στάδιο Καλίφα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις, αφού έχει σηκώσει τέσσερις φορές το τρόπαιο και ακολουθούν η Μπαρτσελόνα με τρία, η Κορίνθιανς με δύο και από ένα οι Σάο Πάουλο, η Ιντερνασιονάλ, η Μίλαν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ίντερ και η Μπάγερν Μονάχου.

Στην εφετινή διοργάνωση μετέχει η κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες Φλαμένγκο, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ, η Μοντερέι που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής, η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ Ωκεανίας Ιανγκέν Σπορ, η Αλ Χιλάλ που πήρε το Αισιατικό Τσάμπιονς Λιγκ και η Εσπεράνς Σπορτίβ ντε Τυνίς που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής. Σ’ αυτές προστέθηκε και η πρωταθλήτρια του Κατάρ Αλ – Σαντ.

Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της εφετινής διοργάνωσης
ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ
11/12: Αλ Σαντ – Ιανγκέν Σπορ (1)

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ
14/12 (Α): Μοντερέι – Νικητής (1)
14/12 (Β): Αλ Χιλάλ – Εσπεράνς Σπορτίβ ντε Τυνίς

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
18/12: Νικητής (Α) – Λίβερπουλ
18/12: Φλαμένγκο – Νικητής (Β)

ΤΕΛΙΚΟΣ
21/12: Νικητής Πρώτου Ημιτελικού – Νικητής Δεύτερου Ημιτελικού

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
21/12: Ηττημένος Πρώτου Ημιτελικού – Ηττημένος Δεύτερου Ημιτελικού.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα