back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χριστουγεννιάτικο bazaar του Ιδρύματος Χατζηκώνστα

Διαβάστε επίσης

Στολίδια, κάρτες, λιχουδιές, βιβλία, μικρά δωράκια αλλά και ψυχαγωγικά θεατρικά δρώμενα θα γεμίσουν τους χώρους του Ιδρύματος Γεωργίου & Αικατερίνης Χατζηκώνστα το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο ενός χριστουγεννιάτικου bazaar γεμάτου αγάπη για τα παιδιά.

«Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στις εγκαταστάσεις μας θα έχουμε πολλά δωράκια και λιχουδιές, ενώ στην είσοδο τα παιδιά θα τα περιμένει η Mary Poppins. Τα παιδιά θα κάνουν face painting, θα γράψουν γραμμα στον Άγιο Βασίλη και θα μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση που ετοίμασαν τα παιδιά του ιδρύματος», είπε η Μαργαρίτα Παναγιωτοπούλου, πρόεδρος Ιδρύματος Χατζηκώνστα, μιλώντας στην εκπομπή «Περί επικαιρότητας και άλλων…» και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου.

Η κ. Παναγιωτοπούλου τόνισε ότι «Το ίδρυμα λειτουργεί περίπου 176 χρόνια. Το ίδρυμα έχει περίπου 50 μόνιμους οικότροφους για παιδιά από 6 έως 18 ετών, μένουν στο ίδρυμα, επίσης έχουμε και εξωτερικούς οικότροφους, είναι παιδιά με προβλήματα στις οικογένειες τους, στηρίζουμε τα παιδιά αυτά οικονομικά και συμβουλευτικά αλλά έχουμε και το πρόγραμμα της ημερήσιας φροντίδας».

Το bazaar θα φιλοξενηθεί στους χώρους του Ιδρύματος στη Λεωφόρο Κηφισίας 374 (απέναντι από το Golden Hall).

Το πρόγραμμά του bazaar έχει ως εξής:

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

11:00 Έναρξη Bazaar. Υποδοχή επισκεπτών από τη Mary Poppins
11:00 – 15:00 Face painting
12:00 – 15:00 To Ταχυδρομείο του Άϊ-Βασίλη
12:00 – 15:00 Toυρνουά ποδοσφαιράκι, γαλλικό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα