back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πάτρα: Έκρυβε 22 κιλά κοκαΐνης στην οροφή νταλίκας

Διαβάστε επίσης

Πάνω από 22 κιλά κοκαΐνης εντόπισε η Αστυνομία σε ειδική κρύπτη στην οροφή νταλίκας που ακινητοποιήθηκε για έλεγχο στην Πάτρα προερχόμενη από Ιταλία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πίσω από αυτή την μεγάλη ποσότητα κρύβεται μια ολόκληρη «βιομηχανία» εισαγωγής, νόθευσης, τυποποίησης και επαναπροώθησης κοκαΐνης στην αγορά της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Η νταλίκα από την Ιταλία μέσω Πάτρας εντοπίστηκε την περασμένη Πέμπτη, στην Μάνδρα Αττικής και μετά από έλεγχο που βρέθηκαν 1 κιλό και 258 γραμμάρια κοκαϊνης και 2 κιλά άγνωστης λευκής σκόνης.

Τότε συνελήφθη ο 37χρονος οδηγός και το φορτηγό οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο όπου έγινε εξονυχιστικός έλεγχος και μετά από μέρες εντοπίστηκε ειδική κρύπτη στην οροφή της νταλίκας όπου μέσα υπήρχαν 18 πακέτα με 21 κιλά καθαρής κοκαΐνης.

Εκτός από τα ναρκωτικά βρέθηκαν ειδικές μήτρες και στάμπες που χρησιμοποιούνται για τη νόθευση και τυποποίηση της κοκαϊνης προκειμένου να διατεθεί στην αγορά.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και άλλων μελών του κυκλώματος αλλά και του χώρου-εργαστηρίου όπου θα γινόταν η νόθευση και τυποποίηση της κοκαϊνης.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα