back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ θα συνεχίσει την παρουσία του ο Ολυμπιακός που επικράτησε με σκορ 1-0 του Ερυθρού Αστέρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τη νίκη του αυτή τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας αφήνοντας εκτός Ευρώπης τους Σέρβους.

Το φιλμ του αγώνα:

26′ Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Καμαρά που έκανε το σουτ με το δεξί έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

32′ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Μπόργιαν απέκρουσε αρχικά το δυνατό σουτ του Ποντέντσε ενώ έκανε το ίδιο και στο σουτ του Ελαμπντελαουί που ακολούθησε.

34′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Σέντρα του Ποντένσε από τα δεξιά και ο Ελ Αραμπί πήρε κεφαλιά από ιδανική θέση, με τη μπάλα να παίρνει όμως ύψος και να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

41′ Πέναλτι για τον Αστέρα. Το κέρδισε ο Μάριν σε αντεπίθεση των Σέρβων, με τον Γκιλιέρμε να τον ανατρέπει και τον Ορσάτο να δείχνει σωστά την άσπρη βούλα. Ο Μάριν εκτέλεσε το πέναλτι στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

56′ Πρώτη ευκαιρία για τον Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μάριν γύρισε και έκανε το δυνατό συρτό σουτ με το αριστερό, μπλόκαρε σταθερά ο Σα στο κέντρο της εστίας του.

59′ Δοκάρι για τον Ολυμπιακό! Ο Τσιμίκας έβγαλε υπέροχη σέντρα από τα αριστερά και ο Ελ Αραμπί έπιασε την κεφαλιά, για να στείλει τη μπάλα να βρει στη ρίζα του αριστερού δοκαριού.

70′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Ποντένσε κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή και η μπάλα φεύγει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Ερυθρού Αστέρα.

86’ Πέναλτι για τον Ολυμπιακό, καθώς η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ζαντέρ και στο 87’ ο Ελ Αραμπί έκανε το 1-0 εκτελώντας εύστοχα.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά (61’ Γκερέρο), Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Ελ Αραμπί, Μασούρας (70’ Λοβέρα).

Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Γκόμπελιτς, Ντέγκενεκ, Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς (82’ Ζάντερ ), Πέτροβιτς, Βουκάνοβιτς, Ίβανιτς, Ματέο Γκαρσία, Μάριν, Τομανέ (58 Φαν Λα Πάρα).

Στο άλλο ματς το ομίλου: Μπάγερν Μονάχου- Τότεναμ: 3-1.

Η τελική βαθμολογία: Μπάγερν Μονάχου 18, Τότεναμ 10, Ολυμπιακός 4, Ερ. Αστέρας 3.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα