back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σκυλακάκης: Μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά η συμμετοχή στο πρόγραμμμα χορήγησης επιδόματος θέρμανσης

Διαβάστε επίσης

Μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά είναι η συμμετοχή στο πρόγραμμμα χορήγησης επιδόματος θέρμανσης, ανέφερε στη Βουλή, ο υφυπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Με αφορμή σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν υπάρχει στον προϋπολογισμό πρόβλεψη για το επίδομα θέρμανσης, ο κ. Σκυλακάκης είπε ότι πράγματι δεν υπάρχει για το 2020, διότι δόθηκε το 2019 και μάλιστα, το πρόγραμμα πάει πολύ
καλά.
Απαντώντας στη γενική εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ , που διερωτήθηκε πώς γίνεται να μειώνονται οι φορολογικοί συντελεστές και να προβλέπονται περισσότερα έσοδα, τόνισε ότι αυτό δεν είναι οξύμωρο και πως η απάντηση βρίσκεται στη λέξη ανάπτυξη.Στα όσα ανέφεραν το ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ ότι δεν υπάρχει αλλαγή πολιτικής, ο υφυπουργός είπε ότι αυτό βεβαίως και δεν ισχύει και το γνωρίζουν. «Φοβάμαι ότι παρασύρονται από πολιτικό βολονταρισμό», τόνισε.

Αναφερόμενος,τέλος, στη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, ανέφερε ότι για να υπάρξει η μείωση του 3,5 % που συμφώνησε η προηγούμενη κυβέρνηση, υπάρχει μια προϋπόθεση να αλλάξει η ανάλυση της βιωσιμότητας του χρέους κι εμείς έχουμε μια βελτίωση κατά 5 με 6 χρόνια του χρόνου που το χρέος μας θα φτάσει στο 100% . «Είναι τεράστια αυτή η βελτίωση και επιτεύχθηκε μέσα σε ελάχιστους μήνες», κατέληξε.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα